TABU - RADIOBIOGRAF

 

 

Os Imellem og Radio C:NTACT præsenterer:

TABU - personlige radiofortællinger på Bremen Teater

Tabu er den røde tråd, når Radio C:NTACT og Os Imellem inviterer til radiobiograf på Bremen Teater den 12. september. Igennem aftenen skal vi høre en række personlige og tabubelagte historier fra unge.

Et tabu defineres som et område eller emne, som man i en kultur ikke beskæftiger sig med, fordi det vækker stærke følelser, fx af skam eller blufærdighed. Derfor er det også forskelligt fra miljø til miljø, hvad vi opfatter som tabu. Noget er tabu for dig - men ikke for mig. Men kun ved at belyse tabuerne, kan vi nedbryde dem.

Derfor har vi sammen med Radio C:NTACT samlet nogle af de historier, der kan være svære at fortælle, men vigtige at lytte til.

Vi skal lægge øre til ærlige og vedkommende fortællinger blandt andet om, hvordan det er at være ung og leve med skizofreni, at springe ud som homoseksuel i en muslimsk familie eller når en Tinder-date ender med en Tinder-baby.

Arrangementet er gratis og starter kl. 20 (døre åbner kl. 19). Billetter skal hentes her. Baren er åben før og efter radiobiografen.

Os Imellem er støttet af Københavns Kommune.