// FORSTYRRELSER // 

Fortællinger om at være psykisk syg - 7. februar kl. 19 på Bremen Teater

En aften, hvor tre mennesker satte ord på deres personlige historie med psykisk sygdom. Tre fortællinger om de elementer og oplevelser, der forstyrrer vores hverdag. Fortællinger, der mødes i pres, isolation og kontroltab – men også i accept, håb og hvad man lærer, når livet ikke går som forventet. Én ting er de tre fortællere enige om – at det hjælper at tale om det.

Forestillingen spillede for en fyldt sal på Bremen Teater i december 2017, og på grund af stor efterspørgsel har vi lavet en genopsætning af arrangementet. 

BAGGRUND FOR ARRANGEMENTET

At have en psykisk sygdom, psykiske lidelser, at være sindssyg eller forstyrret: Hvad vi end kalder det, lever vi i et samfund, der kræver præstation og succes af sine borgere ud fra nogle fast definerede kriterier. Derfor bliver psykiske lidelser i højere og højere grad betragtet som afvigelser eller forstyrrelser af det ’normale’ liv, vi bør leve.

Hvad ligger der bag betegnelsen at være psykisk syg? Og er psykisk sygdom noget vi fødes med, eller kan alle blive psykisk syge under de ’rette’ omstændigheder? Hvad gør man, når livet ikke går, som forventet? Og gør det nogensinde det, egentlig? Det er nogle af spørgsmålene, der ligger til grund for at Os Imellem og Outsideren gik sammen om dette arrangement.

Med arrangementet ’Forstyrrelser’ eksperimenterede vi med den personlige fortælling som form og skabte en alternativ live-udgave af de historier, som Outsideren deler i deres onlinemagasin.

Med udgangspunkt i, at det altid beriger os at lytte til andre menneskers historier. En aften med ualmindelige historier fra almindelige mennesker.

PRAKTISK

Billetter er gratis og skal bestilles her. OBS: Der er nu ikke flere billetter til arrangementet. 

Arrangementet starter kl. 19, døre til Bremen Teater åbner kl. 18    

OM OUTSIDEREN

Outsideren er Danmarks største online-talerør og en levende arbejdsplads for psykiatribrugere. Læs mere på www.outsideren.dk

Forstyrrelser_1920x1080.jpg

OM OS IMELLEM

Os Imellem er titlen på en række arrangementer, der stiller skarpt på sociale udfordringer i samfundet omkring os. Arrangementerne udvikles i samarbejde med organisationer, der arbejder med de enkelte temaer. Os Imellem er støttet af Københavns Kommune, og Bremen Teater lægger scene til arrangementerne. Se også www.facebook.dk/osimellem