Os Imellem, Copenhagen Puppet Fetsival & Paper Cinema præsenterer:

FIX’ET – Vesterbro fra civil ulydighed til værdighed

 

Oplev Vesterbrofortællinger af Paper Cinema, Os Imellem & Copenhagen Puppet Festival på Bremen Teaters store scene d. 14 maj kl. 20.00

Vesterbros klare lys og dunkle hjørner skæres ud i papir, fortolkes i toner, og projiceres op på lærredet når den nyskabende engelske animationsgruppe Paper Cinema fremviser ”FIX´ET”

Torsdag d. 14. maj byder Os Imellem indenfor på Bremen Teater til åbningen af Copenhagen Puppet Festival med premieren på denne nyskabende animationsfortælling med en helt speciel, og vigtig, historie. Helt gratis!

----- FIX´ET - Fra civil ulydighed til værdighed -----

Som led i Copenhagen Puppet Festival 2015 vil Copenhagen Puppet Festival, Os Imellem og Paper Cinema i et unikt samarbejde skabe og fremvise en forestilling, som tager afsæt i Vesterbros historie og tilblivelsen af Danmarks første fixerum.

Forestillingen FIX´ET vil være centreret omkring historien om Fixelancen, der blev en realitet i kraft af frivillige ildsjæles kamp for at skabe et trygt og rart sted, hvor stofbrugere kunne slukke deres trang for et øjeblik - med værdighed.

Fortællingen om Vesterbro er formet af animationsteatrets virkemidler, som sætter fokus på menneskers muligheder for at påvirke det samfund de er en del af.

Gruppen vil arbejde med forskellige sociale aktører på Vesterbro, som sammen vil tage et kig på den unikke bydel fra dens lyse sider og til de mørkeste hjørner. Forestillingen bliver således skabt med, og om, de involverede på Vesterbro.

Om Paper Cinema:

Paper Cinema er en nyskabende animationsgruppe fra England, der skaber fortællinger og poetiske film i et mikset univers af lyd og grafik, tegning, dukketeater og musik. Gruppen har perfektioneret sin helt egen stil, som blander levende animation med live musik. Gruppen manipulerer objekter, sirlige blyanttegninger og detaljerede blæk-illustrationer, som optages og projiceres op på en storskærm, ved siden af musikere, der leverer musik og lydeffekter.

Lokale kræfter:

“FIX´ET” forestillingen bliver til i tæt samarbejde med Social entreprenør Michael Lodberg Olsen (Årets Frivillige 2014 og initiativtager til Danmarks første Fixerum), ILLEGAL! Magasin, Gadejuristen, Mændenes Hjem, Bremen Teater, firmaet Medlyd, Vesterbro Lokalhistoriske Forening & Arkiv, og ikke mindst festivalens primære samarbejdspartnere Os Imellem og Kulturanstalten.

Om Cph Puppet Festival:

Copenhagen Puppet Festival er en årligt tilbagevendende dukkefestival i København. Det overordnede mål for festivalen er at skabe opmærksomhed omkring dukker for voksne, og det potentiale som ligger i dukketeatret. Festivalen startede i 2004 og kunne således fejre sit 10-års jubilæum sidste år.

Læs mere her: http://puppetfestival.dk/