Os Imellem & Magic Hour films præsenterer:

Det stof drømme er gjort af

 

D. 10. december, 2015 inviterer Os Imellem og Magic Hour Films til en aften med film og debat på Bremen Teater. Os Imellem slutter sæsonen af med at stille skarpt på stofmisbrug og viser i den forbindelse den NORDIC:DOX-award nominerede dokumentarfilm, ‘Monalisa Story’, efterfulgt af en paneldebat, hvor der sættes fokus på visioner og drømme i behandlingen, frivillighed overfor tvang, visioner og fremtidens tilbud til stofmisbrugere og deres pårørende.

Til arrangementet vises dokumentarfilmen ‘Monalisa Story’, som er historien om heroinmisbrugeren Monalisas lange vej ud af misbruget.

Gennem 8 år har instruktøren Jessica Nettelbladt med vedholdenhed og nærvær fulgt Monalisa og hendes kamp for et værdigt liv. Det er der kommet en gribende, ærlig og livsbekræftende film ud af - en film om misbrugets anatomi, om svigt, mod og håb.

Efter filmen vil et panel med udgangspunkt i de spørgsmål filmen rejser blandt andet debattere brugen af tvang i forhold til afvænning, bedre behandlingstilbud og visioner for fremtiden.

Aftenens panel vil blandt andre bestå af forhenværende socialoverlæge i Københavns Kommune og debatten modereres af fremtidsforsker Lone Thier fra Future Navigator, som vil sikre at debatten centrerer sig om muligheder og løsninger frem for begrænsninger, og der vil være plads til alle forslag, spørgsmål og indspark, utopiske som jordnære, både fra aftenens panel samt fra gæster i salen.

Med indsigt og erfaringer fra fortiden, handler denne aften om at diskutere, debattere og inspirere til bedre vilkår for og hjælp til stofmisbrugere i fremtiden.

Vi håber du vil se, lytte, snakke og drømme sammen med os.